Interessant

Hof van Nijmegen

Een voordeel van het kunststof CALPEX leidingsysteem is de snelle aanleg. Op dit project heeft de aannemer in 4 dagen tijd maar liefst 34 huisaansluitingen met 4 monteurs gemaakt. Er zijn 68 complete T-stukken gemaakt inclusief na-isoleren waardoor de sleuf direct weer dicht kan. De aanleg is traditioneel vanuit de straat naar binnen toe, de uiteindelijke woning in. De aanleg gaat nog sneller als het leidingwerk door de kruipruimte heen wordt gelegd. Een versnelling van de #energietransitie.

In opdracht van ENGIE Ventures & Integrated Solutions B.V. legt Paans Installatiebedrijven BV een warmtenet aan in de nieuwbouwwijk Hof van Nijmegen. Aannemer Roseboom verzorgd de aanleg van de CALPEX terreinleidingen.

Weijers Waalwijk BV I Cartografenweg 14a, 5141 MT Waalwijk I Postbus 91, 5140 AB Waalwijk I t. +31 (0)416 340755 I f. +31 (0)416 651127 I info@weijers-waalwijk.nl