Weijers Waalwijk B.V.

Persoonlijke partner voor hoogwaardige leidingsystemen

Weijers Waalwijk BV (opgericht 1 april 1978) is een ervaren en deskundig partner, gespecialiseerd in het  leveren van hoogwaardige leidingsystemen om het risico van transport van warme, koude of milieugevaarlijke vloeistoffen te beheersen. Deze expertise vindt toepassing op de gebieden van de leidingsystemen voor warmte- & koudedistributie, chemicaliën leidingen in de industrie, brandstofleidingen bij tankstations, warmtewisselaarleidingen in biovergistingsinstallaties, dieselleidingen in noodstroomsystemen, vloeibaar aardgas (LNG) installaties, cryogene gassen en lekdetectiesystemen voor dubbelwandige tanks en leidingen. 

In bijna 45 jaar tijd is een ruime kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van stadsverwamingsleidingen, chemicaliënleidingen, brandstofleidingen, warmtewisselaarleidingen en zonnecollectorleidingen. De voorgeïsoleerde leidingsystemen (stadsverwarming) worden geleverd aan klanten als Ennatuurlijk, Eneco, Vattenfall, HVC en diverse gerenommeerde CV installateurs, installatiebedrijven, universiteiten en industrie. 

De Weijers Waalwijk Website geeft u een algemeen overzicht van onze producten. Om hieruit de juiste keuze te kunnen maken, speelt onze expertise een essentiële rol. Laat ons daarom in een vroeg stadium van een project met u mee denken om voor uw specifieke omstandigheden een optimaal systeem te engineeren. Het Weijers Waalwijk team staat klaar voor uw pre and after sales support, dus neem snel contact met ons op.
 

Maurice Verhulst (Productmanager leidingsystemen en lekdetectiesystemen)

Daniëlla Rutten (Manager backoffice en logistiek)

Renate Salz (Sales assistent) 

Sabine Dickens (Financieel manager)

Jaap Velzeboer (Sales Engineer voorgeïsoleerde leidingen)

Weijers Waalwijk BV I Cartografenweg 14a, 5141 MT Waalwijk I Postbus 91, 5140 AB Waalwijk I t. +31 (0)416 340755 I f. +31 (0)416 651127 I info@weijers-waalwijk.nl