Interessant

Mijnwater Brunssum heeft een primeur; FLEXWELL Quattro boring.

Niet 1, niet 2 maar 4 voorgeïsoleerde FLEXWELL leidingen in één boorgat trekken. Dat was in Nederland nog niet eerder uitgevoerd. Duo boringen waarbij de aanvoer- en de retourleiding in één boorgat worden getrokken, zijn vandaag de dag redelijk standaard, maar 4, dat was nieuw. Met de beperkte opstelruimte, het grote hoogteverschil in het terrein van ca. 8m en een waterleiding die onderkruist moest worden, werd van FLEXWELL het nodige verwacht op het project van De Egge in Brunssum. Door de optimale ruimgang door Gebroeders Van Leeuwen Boringen, de voorbereidende werkzaamheden van MVOI en de expertise van Brugg Pipes, is deze leidingbundel (4x FLEXWELL DN 80/171) met een tracélengte van 120 meter in één dag succesvol erin getrokken. De overlast naar de bewoners in de directe omgeving is tot een minimum beperkt.

Weijers Waalwijk BV I Cartografenweg 14a, 5141 MT Waalwijk I Postbus 91, 5140 AB Waalwijk I t. +31 (0)416 340755 I f. +31 (0)416 651127 I info@weijers-waalwijk.nl