Interessant

Lagere warmteverliezen

Het Calpex voorgeïsoleerd leidingsysteem is verder doorontwikkeld. Door een extra dikke isolatie worden de warmteverliezen die reeds de laagste in de markt waren, met nogmaals 22% gereduceerd. tegelijkertijd is de PE buitenbuis aangepast zodat deze 24% flexibeler is geworden. Door deze verbeteringen gaat de (duurzaam) opgewekte warmte niet meer in de grond verloren en is het verwerken en buigen van de Calpex leidingen eenvoudiger geworden.

Om warmteverliezen nog verder te beperken kan ook nog worden gekozen voor een DUO leidingsysteem. De aanvoer- en retourleiding in één mantel zorgt voor 25% minder warmteverlies ten opzichte van beide leiding in een aparte mantel.

Calpex met extra isolatie dikte

Weijers Waalwijk BV I Cartografenweg 14a, 5141 MT Waalwijk I Postbus 91, 5140 AB Waalwijk I t. +31 (0)416 340755 I f. +31 (0)416 651127 I info@weijers-waalwijk.nl